Alkas bilforsikring bliver anbefalet af Tænk

Pressemeddelelse

Forbrugerrådets magasin Tænk har testet bilforsikringer blandt 12 forsikringsselskaber. Testen viser store forskelle på priserne, både når det gælder elbiler samt biler med benzin- og dieselmotorer. Alka tildeles "Anbefalet" for selskabets lave priser med god dækning uanset om der er tale om en elbil, hybridbil eller en benzin/diesel bil.

I testen har Tænk vurderet pris, selvrisiko, forsikringsdækning, kundetilfredshed og sager i  Ankenævnet for Forsikring. Derudover har de taget udgangspunkt i 15 forskellige personer samt 15 af de mest populære biler. Hovedkonklusionen er, at forsikringerne dækker nærmest lige godt, men at priserne varierer med næsten 50%.

Alka tildeles "Anbefalet" og Thomas Klærke, direktør i Alka Forsikring, er glad for resultatet: 

”I Alka synes vi forsikring skal være enkelt. Derfor lover vi vores kunder forsikringer af høj kvalitet til lave priser. At Forbrugerrådet Tænk efter en grundig test, også når den konklusion, er jeg rigtig glad for”. 

Alka er billigst blandt selskaber, der ikke kræver medlemskab
På flere punkter skiller Alka sig positivt ud, bemærker Thomas Klærke: ”Testen viser, at vi er billigst blandt de selskaber, der ikke kræver medlemskab. Derudover har vi 
ikke samlerabatter, og vi har ens priser uanset om du køber online eller på telefonen. Det foretrækker vores kunder, og at den model også bliver anerkendt af Forbrugerrådet Tænk, viser vi gør det rigtig godt. Det er vi stolte af”

Forbrugerrådet har testet bilforsikringer fra Alka, Alm. Brand, Codan, FDM, GF Forsikring, Gjensidige, IF, Lærerstandens Brandforsikring, Popermo, TJM Forsikring, Topdanmark og Tryg. Testen er delt op i to – en for elbiler og en for biler med benzin og dieselmotorer. I begge kategorier vinder Alka prisen som ”Anbefalet”. 

Medlemmer af fagforeninger får 10% rabat
Testen tager udgangspunkt i Alkas generelle priser. Medlemmer af de fagforeninger, som Alka samarbejder med samt PlusKort og Faglige Seniorer får 10% rabat på bilforsikringen.

Du kan læse mere om Alkas bilforsikring her.

For yderligere information kan direktør for Forbundsservice, Ulrik Herringstad, kontaktes på [email protected] eller 27 25 54 74.